Regionalno obilježavanje 15-godišnjice djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

U četvrtak i petak, 25. i 26. listopada 2018. godine u Vukovaru u Hotelu Lav održano je regionalno obilježavanje 15-godišnjice djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, na kojem je sudjelovao i Zavičajni muzej Našice!

Prvi dan održano je svečano otvaranje i uvodni panel razgovor o važnosti podrške razvoju civilnoga društva kroz nacionalno financiranje i ESF, te moderirane rasprave o temama važnima za lokalnu zajednicu, a povezano s mogućnostima financiranja rada organizacija civilnoga društva.

Drugi dan su održana predavanja: „Budućnost Europske unije” i mladi, “Komunikacija i odnosi s javnošću u digitalnom dobu”, “Kvalitetno upravljanje u organizacijama civilnoga društva u kontekstu korištenja EU fondova” i “Zaštita osobnih podataka (GDPR) u organizacijama civilnoga društva”.

P. S. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva je Posredničko tijelo razine 2 i kao takvo sudjeluje u pravilnoj provedbi projekta „Zlatna dob za nove početke“, čiji je korisnik Zavičajni muzej Našice. Provedba projekta sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Podijelite s prijateljima....Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter