Završene edukacijske radionice za stručnjake iz kulture

U okviru projekta “Zlatna dob za nove početke” u prostorijama Zavičajnog muzeja Našice, tijekom prosinca, siječnja i veljače, održano je pet edukacijskih radionica namijenjenih za stručnjake iz kulture “Osobe treće životne dobi i usluga ustanova u kulturi – medicinski, socijalni i psihološki aspekt”. Cilj ovih radionica bio je jačanje profesionalnih kapaciteta djelatnika u kulturi i umjetnosti edukacijom iz područja gerontologija, fizijatrije, psihologije, socijalnog rada i inkluzije.
 
Voditelji radionica bili su: dr. Sanja Milanović, dr. Gordana Stefanović, pisohologinja Sanja Olbina-Borić i socijalna radnica Blaženka Grubač.
 
Naime, iako je za samu organizaciju radionica zaslužan je nositelj projekta Zavičajni muzej Našice, za sam pronalazak voditelja radionica zaslužno je Gradsko društvo Crvenog križa Našice. 
 
Ovim radnicama ja završena edukacija stručnjaka iz kulture s našičkog područja u okviru projekta “Zlatna dob za nove početke”.
 
Organizacija edukacijskih radionica „Osobe treće životne dobi i usluge ustanova u kulturi – medicinski, socijalni i psihološki aspekt“ sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.
Podijelite s prijateljima....Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter