Održana druga radionica “Muzejske priče”

U četvrtak, 28. veljače u 18 sati u prostoriji za probe HKD-a “Lisinski” Našice održana je druga radionica “Muzejske priče”, koja se održava u okviru projekta “Zlatna dob za nove početke”. Radionica je  namijenjena straijim od 54 godine, a organizirana je od strane Zavičajnog muzeja Našice.

Moderatorica i druge radionice bila je ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice, dok je gošća/pripovjedačica ovaj put bila Jelisava Mifka, aktivna sudionica kulturno-povijesnog, društvenog i političkog života grada Našica i šire. No, prije svega, i dugogodišnja zborašica i osnivačica prve folklorne sekcije HKD “Lisinski” Našice. Društva, koje ove godine slavi 130 godina postojanja, za čiji rad i postojanost je i sama zaslužna.

Zavičajnome muzeju Našice poklonila  je dokumentaciju, odnosno arhivsko gradivo i koje je iz razdoblja kad je bila članica društva “Hrvatski domobran”.

Organizacija radionice “Muzejske priče” sufinancirana je u okviru Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Podijelite s prijateljima....Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter