Održana druga “Književna večer”

U utorak, 28. svibnja 2019. s početkom u 19 sati u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice održana je druga “Književna večer” u okviru projekta “Zlatna dob za nove početke”. Gost druge “Književne večeri” bio je Bruno Šimleša koji je promovirao svoju knjigu “Istine i laži o ljubavi”, “šetnjom” kroz poglavlja i razgovorom sa sudionicima radionice. Na taj način, dotakao se tema poput: razlike između muškaraca i žena, međuljudskih odnosa, partnerskih odnosa i dr.

Naime, radionica “Književne večeri” namijenjena je osobama starijim od 54 godine i cilj joj je uključiti sve sudionike radionice u čitanje, analiziranje književnih djela, predstavljanje svojih tekstova i aktivnu interakciju s piscima. Zbog toga, svaka radionica “Književne večeri” za gosta ima novog autora/pisca.

„Književna večer“ organizirala je Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice u suradnji sa Zavičajnim muzejom Našice.

Organizacija radionica „Književne večeri“ sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Podijelite s prijateljima....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter