Održana peta radionica “Muzejske priče”

U četvrtak, 26. rujna 2019. u 18 sati u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice održana je peta radionica “Muzejske priče” u okviru projekta “Zlatna dob za nove početke”. Radionica je to namijenjena starijim od 54 godine, a organizirao ju je Zavičajni muzeja Našice.

Moderatorica pete radionice bila je ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice Silvija Lučevnjak, dok je gost/pripovjedač bio Franjo Kapetanović, umirovljeni profesor fizike i tehničkog obrazovanja, koji je, između ostalog, predsjednik Aero kluba „Delta krila“ Našice, dopredsjednik i voditelj je informatičke i nastavne sekcije Radio kluba Našice, dopredsjednik Zajednica za tehničku kulturu grada Našica i konstruktor je prvog motornog zmaja u Republici Hrvatskoj. Također, dobitnik mnogih priznanja i nagrada, među kojima se posebno ističe Državna nagrada tehničke kulture “Faust Vrančić“ za iznimne rezultate, dugogodišnji pedagoški rad i cjelokupno stvaralaštvo u  kulturi u području aviomodelarstva, motornog letenja, padobranstva i radioamaterizma.

Zavičajnom muzeju Našice poklonio je fotografije.

Organizacija radionice “Muzejske priče” sufinancirana je u okviru Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupan iznos prihvatljivih troškova je 555.174,66 HRK, a EU sufinanciranje projekta iznosi 471.898,46 HRK.

Podijelite s prijateljima....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter