Održana „Večer vina u Perivoju”

U subotu, 15. siječnja 2022., s početkom u 17 sati, u nekadašnjem perivoju obitelji Pejačević u Našicama, održana je manifestacija „Večer vina u perivoju Našice“, za čiju organizaciju je zaslužan Grada Našice i Turističke zajednica Grada. U okviru ove manifestacije, organizirana je šetnja kroz perivoj, uz degustaciju i prezentaciju vina našičkog kraja te stručno vodstvo djelatnika Zavičajnog muzeja Našice, koji su uz članove HKD-a „Lisinski” Našice, bili odjeveni u kostime izrađene prema povijesnim fotografijama obitelji Pejačević.

Nakon šetnje kroz perivoj, posjetitelji su mogli nastaviti s druženjem uz Tamburaški sastav Straviana i degustaciju vina lokalnih poljoprivrednih gospodarstava, članova Udruge voćara i vinogradara Našice i Enosophie Feričanci, te gastro ponudu članova Lovačka udruga „Jelen“ Našice i Udruge starih sportova “Slavonac” Našice.

Isto tako, u Posjetiteljskom su centru zainteresirani mogli pomoću VR naočala pogledati hologramski prikaz naše prve hrvatske moderne skladateljice Dore Pejačević.

Podijelite s prijateljima....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter