23. Antunovski piknik: Sat povijesti na Bedemgradu i nagradna igra „Klik na Bedemgrad“

Povodom Dana Grada Našica i Međunarodnog dana muzeja Zavičajni muzej Našice i Planinarsko društvo Krndija Našice 12. lipnja 2016. organizirali su “Sat povijesti na Bedemgradu” u sklopu Antunovskog piknika koji se već 23. put organizira na izletištu Paulinovac.

Predstavljena je nova informativno – turistička ploča o srednjovjekovnoj utvrdi Bedemgrad, a prof. Silvija Lučevnjak, ravnateljica Zavičajnog muzeja Našica održala je i kratko predavanje o povijesti i značaju utvrde Bedemgrad, a imali smo prilike čuti i mnoge zanimljivosti te neke do sada nepoznate stvari o Bedemgradu.

Organizirana je i nagradna igra “KLIK NA BEDEMGRAD”. Sudionici piknika i sata povijesti su fotografirali Bedemgrad i imaju priliku osvojiti zanimljive muzejske nagrade! Odabrat ćemo 3 najbolje fotografije koje će biti nagrađene, ali naravno sve pristigle fotke ćemo objaviti ovdje na facebook stranici ZMN!

Vaše najbolje fotografije pošaljite nam do četvrtka upravo ovdje u naš inbox! U petak ćemo objaviti sve pristigle fotografije i proglasit ćemo 3 pobjednika.

Molimo vas da proširite ovu objavu svim sudionicima piknika i sata povijesti! HVALA!

Zahvaljujemo se svim planinarima i ostalima koji su sudjelovali u ovoj poučnoj šetnji i pikniku!

Podijelite s prijateljima....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter