Radno vrijeme

O B A V I J E S T

posjetiteljima i korisnicima usluga Zavičajnog muzeja Našice za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 u vremenu od 27. travnja 2020.

Poštovani!

U skladu s Preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 24. travnja 2020. za sprečavanje infekcije u muzejskim, galerijskim i ostalim izložbenim prostorima obavještavamo sve posjetitelje i korisnike usluga Zavičajnog muzeja Našice sljedeće:

  1. Muzej je otvoren za posjetitelje stalnog postava prema rasporedu:

ponedjeljak, srijeda i petak – od 8 do 13 sati (pauza od 10,30 do 11 sati)

utorak i četvrtak – od 13 do 18 sati (pauza od 16 do 16,30 sati)

  1. Broj posjetitelja koji istovremeno ulaze u stalni postav OGRANIČAVA SE NA 10 OSOBA. Nakon što u prostor uđe maksimalno dozvoljen broj posjetitelja, daljnji su ulasci mogući tek kad jedan od posjetitelja iziđe, tj. na jednoga posjetitelja koji iziđe, smije jedan ući.
  2. Za sve posjetitelje stalnog postava i korisnike usluga koji dolaze u prostore Zavičajnog muzeja Našice OBAVEZNA JE DEZINFEKCIJA RUKU PRI ULASKU u prostor Zavičajnog muzeja Našice.
  3. Svi posjetitelji stalnog postava i korisnici usluga OBAVEZNI SU ODRŽAVATI RAZMAK OD MINIMALNO DVA METRA među posjetiteljima te između posjetitelja i osoblja Zavičajnog muzeja Našice.
  4. U prostoru Zavičajnog muzeja Našice ZABRANJENO JE DODIRIVATI površine na kojima su izloženi i kojima su zaštićeni eksponati.
  5. Ostali kontakti djelatnica Muzeja s korisnicima te uvid u građu i dokumentaciju Muzeja odvijat će se u pravilu putem telefona i elektroničkih medija, a samo iznimno osobno.

Hvala Vam na pridržavanju ovih preporuka!

                                                                                                           RAVNATELJICA:

                                                                                                          Silvija Lučevnjak